tisdag 6 oktober 2015

Timeout

Jag har inte glömt er, kära landsmän, där på andra sidan Kattegatt. Jag har bara för mycket att göra. Jag måste verkligen planera all min vakna tid för tillfället, för att hinna med, för att kunna vara en bra mamma och fru och för att orka.

Det bästa jag vet är att vara egenföretagare. Du kan styra din egen tid, din lön och hur du ska jobba. Men det finns en mindre glamourös sida, du kan inte bara släppa allt och ta ledigt i långa perioder, och du måste tacka ja när stora bra uppdrag kommer, för du vet faktiskt inte när du har jobb igen. Dagens samhällsstruktur är egentligen inte till för sådana som jag. Till egenföretagare. Till fria själar. Vi har egentligen inga säkerhetsnät eller rättigheter. Men det kräver jag inte heller, för jag har min frihet. Därför kan jag inte tacka nej, det vore dumdristigt, även om det bara är tre veckor kvar till beräknad förlossning.

Så därför vilar bloggen lite. Familjen och deadlines får gå före allt annat. Men vi ses igen, om några veckor, om ett par månader, när lugnet förhoppningsvis lagt sig och tre har blivit fyra.

På återseende på andra sidan Kattegatt!

2 kommentarer:

 1. Så fin bilden blev!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härlig bild! Lycka till med både deadlines, men framför allt med det kommande lilla knytet i familjen!

  Kram
  Elisabet

  SvaraRadera