Sedan hämtade vi vin och mat hos Lisager, en cateringfirma med fokus på delikatesser och vin, som vi hört mycket bra om och som ligger ett stenkast från stranden. Förrätten var fantastisk! Så sommaraktigt det är med Skagen-räkor och aioli. Maken tog en tapas-tallrik med ostar och korvar i överflöd. Lille H ropade glatt "mmmmm, mee, mee" från sin barnstol och jag blev helt svett av att skala räkor och doppa i aioli för att hinna med hans tempo. 15 månader gammal och redan en dyr smak. Hur ska detta gå?
Såhär i efterhand borde vi ha tagit två extra förrätter för huvudrätterna, hälleflundra med tomater och makens kalv, var en ganska tråkig och smaklös upplevelse och inte alls värda de dryga 150 kronorna/rätten.
Men å andra sidan slapp vi laga mat och kunde verkligen rå om varandra ...
... och det är guld värt.
Så vackert! Det där såg verkligen gott o lyxigt ut!!!!
SvaraRaderaKram!